Home » Info & contact

Verhaal van Bo-do-gifts@Steph.

Ik ben Stephanie, mama van 2 meisjes Amber & Nora, & plusmama van Daan.

Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot grote liefde voor alles wat te maken heeft met personalisatie en fotografie.

Ik begon ooit met geschenkjes te maken voor allerhande familiegelegenheden, dit groeide uit tot de mooie personalisatie artikelen die ik jullie nu aanbied. Ook zoeken naar nieuwigheden en de juiste artikelen ligt me nauw.

Door de liefde leerde ik de passie voor urbex kennen. Ik was al altijd gebeten door het verleden, Oude meubels, leefstijl,...

Ook de fotografie kwam hieraan te pas en stilaan werd ik ook door deze passie gegrepen. Niet alleen het maken van foto's maar vooral het bewerken ervan. Dit is ook van toepassing in onze gepersonaliseerde artikelen. Met veel geduld en liefde steek ik mijn hart in het bewerken van elke foto tot een prachtig plaatje.

Zo ontstond Bo-do-gifts tot het mooie pakket dit wij u vandaag kunnen aanbieden.

 

 

Bij ons kan u terecht  voor alle gepersonaliseerde geschenken zoals: Doopsuiker, attenties, Moeder-&Vaderdag, Kerst, Juf & meester, geborduurde/bedrukte items, fotodruk, urbexfotografie,...

Vind u niet wat u zoekt, geen nood, contacteer ons zeker voor verdere hulp of kom eens langs in onze showroom (op afspraak ).

We staan u zeer graag bij met alle creatieve ideeën.

Bestellen kan via mail, bericht, telefoon, webshop of in onze showroom.

Afhalen kan in ons atelier (op afspraak )

Verzending is mogelijk, hiervoor werken wij met Bpost (5.7€)

Leveren kan tot 8 km aan 3€ , tot 20km aan 5€

Ook voor borduren of bedrukken van eigen materiaal kunt u bij ons terecht.

Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. 

Vrijstelling BTW

Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregel van belasting. BTW niet toepasselijk